Mind Lab
Mind Lab se osjeća ponosno na lokaciji Poslovni FM.2 weeks ago
Za mlade i ambiciozne ljude kao što je Marino Bevanda uvijek ima mjesta u emisiji Mislište, koju naš Sandro vodi na Poslovni FM 💪🏼 Hvala Darko Buković!
#radio #radioshow #business #leadership
Mind Lab
Mind Lab se osjeća divno.2 weeks ago
Danas Sandro malo piše o pregovaranju za portal Žene i novac, i to zajedno s dragima Mirela Španjol i Gordana Kadoić 😊 Hvala Kristina Ercegović na intervjuu!
#negotiation #negotiationskills #business
Mind Lab
Mind Lab se osjeća zahvalno na lokaciji Poslovni FM.3 weeks ago
Sve što ste oduvijek željeli znati o coachingu, a niste se usudili pitati - donosi novi gost Sandrove emisije Mislište na Poslovni FM: Dragan Knezevic 🤗 Hvala Darko Buković!
#radio #radioshow #poslovnifm #coaching #businesscoaching
Mind Lab
Mind Lab se osjeća ponosno.3 weeks ago
Naš je Sandro zajedno s Ivona Zgrabljić i Mihael Kozina sudjelovao na panelu tematike koja sve više dobiva na važnosti! 😊 Hvala JCI Zagreb na organizaciji i Marina Kolesarić na pozivu!
#paneldiscussion #mentalhealth #psychology
Mind Lab
Kako brinuti o mentalnom zdravlju?
Okolnosti u kojima se cijeli svijet našao posljednjih mjeseci, nikoga nisu ostavile ravnodušnim, a utjecaj novonastale krize vidljiv je na svim aspektima živ...
youtube.com
Mind Lab
Mind Lab se osjeća optimistično na lokaciji Zagreb.4 weeks ago
U slučaju da ste propustili, evo podcasta koji je naš Sandro snimio s Petar Bogdan iz Kontra! Pričali smo o potresu 💥, neizvjesnosti 😬, brigama 😓, prekovremenom radu 🏃🏻 i načinima upravljanja stresom 😡
#podcast #psychology #stress #uncertainty
Mind Lab
Pokori ekonomsku neizvjesnost kao Kraljević!
U najnovijoj epizodi podcasta, Dan za Podcast sam imao prilike razgovarati sa Sandrom Kraljevićem, psihologom i vlasnikom tvrtke Mind Lab. Sandro se bavi pri...
youtube.com
Mind Lab
Mind Lab se osjeća odlučno na lokaciji Poslovni FM.4 weeks ago
Neizvjesnost je vrlo nelagodno psihološko stanje 😬 i ujedno tema nove kolumne koju je naš Sandro napisao za Poslovni FM. Hvala Darko Buković!
#uncertainty #business #backtowork #covid19