Sretni smo kada ste Vi sretni.

"Sandro je osoba koja zrači ljudskom toplinom, profesionalac je i stručnjak u svojem polju. Znam da se uvijek mogu osloniti na njega i užitak je surađivati sa njim."

Saša Jurković, predsjednik Udruge (HR Centar)

"Sandro je ugodan sugovornik, empatičan kada to treba, ali i podrška za promjene i uspjehe! Kroz svoje prezentacijske vještine rado dijeli svoje znanje i iskustvo. Suradnja s njim je uvijek bila u pozitivnom tonu i uspješna u transformacijama sudionika."

Ines Bokan, talent partner (Oradian d.o.o.)

"Veliko stručno znanje, visoka profesionalnost, pouzdanost i točnost, sposobnost prilagođavanja potrebama krajnjih korisnika, razumijevanje specifičnosti grupe i usmjerenost na rezultat samo su neki od razloga zbog kojih bi preporučila suradnju sa Sandrom. Iznimno sam zadovoljna dosadašnjim uspješnim suradnjama, a nadam se prilici za suradnju u budućnosti."

Martina Matejić, voditeljica Centra karijera (Visoko učilište Algebra)

"Profesionalni pristup za vrlo specifične zahtjeve pri selekciji zaposlenika. Sve preporuke ukoliko tražite nešto više!"

Nikola Blažević, direktor (Mikrotvornica j.d.o.o.)

"Suradnja sa Sandrom izuzetno je pozitivno iskustvo koje je svakako doprinijelo i vlastitom daljnjem razvoju. Vrlo je korisno čuti, ali i iskušati razne korisne metode koje doprinose boljim organizacijskim i komunikacijskim vještinama. Svakako preporučam poslušati Sandra u trenucima kada smo na prekretnici ili u samom početku neke nove ideje, no svakako i za poboljšanje već uhodanog poslovanja."

Sanja Gomuzak, direktorica (Sofis savjetovanje d.o.o.)

"Sandra poznajem već duže vremena i uvijek na mene je ostavljao dojam predane i odgovorne osobe. Pronicljivost, senzibilnost i mudrost koju ima s mjerom dijeli na iznimno ugodan način uz poštivanje sugovornika. Sandro je džentlmen među kolegama!"

Dragan Knežević, direktor (Alter Ars d.o.o.)

"Sandro mi je kroz treninge pomogao u razvoju poslovanja te mi je omogućio da sam dođem do nekih zaključaka i razvijem nove kompetencije koje su mi trebale. Jako je profesionalan, a možda najbitnije od svega - bilo je iznimno ugodno raditi s njim."

Tomislav Pancirov, lifestyle poduzetnik (tomislavpancirov.com)

"Prošla sam Work-Life balance trening i Sandro mi je otvorio oči i dao konkretne savjete kako uspostaviti sklad u privatnom i poslovnome životu. U današnjem užurbanom svijetu ovakvi treninzi nam trebaju, jer jednostavno netko treba sagledati stvari sa objektivne strane i ukazati nam na mogućnosti razvoja koje mi sami uz stres nećemo nikada vidjeti."

Martina Miletić, direktorica (My 3 Cakes d.o.o.)