Sretni smo kada ste Vi sretni.

"Sandro je osoba koja zrači ljudskom toplinom, profesionalac je i stručnjak u svojem polju. Znam da se uvijek mogu osloniti na njega i užitak je surađivati sa njim."

Saša Jurković, predsjednik Udruge (HR Centar)

"Sandro je ugodan sugovornik, empatičan kada to treba, ali i podrška za promjene i uspjehe! Kroz svoje prezentacijske vještine rado dijeli svoje znanje i iskustvo. Suradnja s njim je uvijek bila u pozitivnom tonu i uspješna u transformacijama sudionika."

Ines Bokan, talent partner (Oradian d.o.o.)

"Veliko stručno znanje, visoka profesionalnost, pouzdanost i točnost, sposobnost prilagođavanja potrebama krajnjih korisnika, razumijevanje specifičnosti grupe i usmjerenost na rezultat samo su neki od razloga zbog kojih bi preporučila suradnju sa Sandrom. Iznimno sam zadovoljna dosadašnjim uspješnim suradnjama, a nadam se prilici za suradnju u budućnosti."

Martina Matejić, voditeljica Centra karijera (Visoko učilište Algebra)

"Profesionalni pristup za vrlo specifične zahtjeve pri selekciji zaposlenika. Sve preporuke ukoliko tražite nešto više!"

Nikola Blažević, direktor (Mikrotvornica j.d.o.o.)

Sandro me oduševio prije svega energijom te iskrenom željom kao niti vodiljom u prenošenju znanja. Izvanredan je predavač i motivator, a prije svega osoba u najpozitivnijem smislu te riječi. Posjeduje stručnost na visokom nivou,  individualno pristupa svakom polazniku, prilagodljiv je sugovorniku, pronicljiv, empatičan te nadasve ugodna osoba koja svojom toplinom i predanošću ostavlja dubok dojam na polaznika.

Sandrova predavanja su inovativno koncipirana, praktično primjenjiva, interaktivna i dinamična te usmjerena na specifične zahtjeve polaznika što pridonosi posebnom doživljaju i ugodnoj atmosferi. Polaznici su svoje pozitivne dojmove izrazili kroz Evaluacijske upitnike s najvišim ocjenama. Iznimno sam zadovoljna dosadašnjom suradnjom sa Sandrom te se veselim budućoj. Sve pohvale i topla preporuka svima koji žele više na putu osobnog rasta i razvoja.

Marinela Perković, marketing manager (Poduzetnički inkubator Sisak)

"Sandra poznajem već duže vremena i uvijek na mene je ostavljao dojam predane i odgovorne osobe. Pronicljivost, senzibilnost i mudrost koju ima s mjerom dijeli na iznimno ugodan način uz poštivanje sugovornika. Sandro je džentlmen među kolegama!"

Dragan Knežević, direktor (Alter Ars d.o.o.)

"Sandro mi je kroz treninge pomogao u razvoju poslovanja te mi je omogućio da sam dođem do nekih zaključaka i razvijem nove kompetencije koje su mi trebale. Jako je profesionalan, a možda najbitnije od svega - bilo je iznimno ugodno raditi s njim."

Tomislav Pancirov, lifestyle poduzetnik (tomislavpancirov.com)

"Prošla sam Work-Life balance trening i Sandro mi je otvorio oči i dao konkretne savjete kako uspostaviti sklad u privatnom i poslovnome životu. U današnjem užurbanom svijetu ovakvi treninzi nam trebaju, jer jednostavno netko treba sagledati stvari sa objektivne strane i ukazati nam na mogućnosti razvoja koje mi sami uz stres nećemo nikada vidjeti."

Martina Miletić, direktorica (My 3 Cakes d.o.o.)