Profesionalni razvoj

Andrej je svoj službeni profesionalni put započeo na Filozofskom fakultetu u Osijeku, dok je interes za promatranjem i objašnjavanjem ljudskog ponašanja, osjećaja i razmišljanja stekao još u srednjoškolskim danima. Trenutno je student druge godine diplomskog studija psihologije s izraženim zanimanjem za područje organizacijske psihologije. Prije zaposlenja u Mind Labu je proveo tri godine radeći u lancu hotela, gdje mu se razvila velika ljubav prema radu s ljudima i fokus na zadovoljstvo klijenata.

Kroz fakultativno obrazovanje i volontiranje stekao je brojna teorijska znanja iz različitih područja psihologije, ali i praktično iskustvo u osmišljavanju i provedbi brojnih edukacija i radionica za različite populacije ljudi – od djece, studenata, do menadžera. U radu (a i životu) najvažnijim smatra iskrenost, otvorenost, razumijevanje i prihvaćanje drugih ljudi, unatoč svim razlikama koje postoje među njima. Upravo te osobine smatra temeljima svake uspješne suradnje.

Trenutno najviše sudjeluje u poslovima selekcije kandidata za radna mjesta, koji prvenstveno uključuju psihologijsku procjenu djelatnika te razvijanje novih psihologijskih mjernih instrumenata. U Mind Labu zadovoljstvo pronalazi u svakoj prilici za interakciju s kolegama ili kandidatima, budući da ih gleda kao priliku za učenjem novih stvari i primjenom teorijskih znanja radi pružanja što kvalitetnije usluge.

Zbog velike ljubavi prema organizacijskoj psihologiji i pomaganju drugima, želja mu je dodatno se usavršavati i educirati u području organizacijske psihologije, te završiti edukaciju za kognitivno-bihevioralnog psihoterapeuta.

 

O Andreju

U radu s drugima najviše cijeni međusobno poštivanje, iskrenost i odgovornost. Najviše ga motivira zadovoljstvo klijenata te osjećaj osobnog zadovoljstva nakon kvalitetno odrađenog posla. Sebe smatra odgovornom i toplom osobom koja je uvijek spremna uložiti dodatni trud kako bi druga strana bila zadovoljna.

Kada ne radi i ne uči, najviše uživa u druženju s dragim ljudima, kuhanju i isprobavanju novih recepata, kušanju kvalitetnih vina, putovanjima, slušanju glazbe i neprestanom praćenju događanja u pop kulturi. Omiljena izreka: „Budi duga u nečijem oblaku.“

 

Andreja možete kontaktirati putem: