Profesionalni razvoj

Davorka je naša specijalistica za poslovno pregovaranje. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te se usavršavala na poslovnim školama u Njemačkoj za područje menadžmenta i poslovnog pregovaranja ("MMCT" Hannover, "HAUFE Akademie" Bitzfeld, "COMMAX Consulting AG" München, te "GABLER Management Institut" Wiesbaden).

Ima preko 30 godina iskustva na menadžerskim pozicijama u domaćim i stranim trgovačkim lancima, od čega 11 godina kao članica Uprave za nabavu i prokuristica. Samostalno je vodila preko 10.000 pregovora s domaćim i internacionalnim partnerima, te je bila odgovorna za nabavnu vrijednost robe od 200.000.000,00 eura.

Davorka sada trenira timove i organizacije na području Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, kao i Hrvatske, gdje radi s nekim od najvećih i najpoznatijih domaćih organizacija, prenoseći im svoje znanje i iskustvo iz područja poslovnog pregovaranja, prodaje, upravljanja konfliktima, te prezentacijskih vještina. Stalna je kolumnistica u časopisima "InStore" i "Poslovni savjetnik", redovita je predavačica u Plavom uredu, poduzetničkom centru grada Zagreba, te je aktivna sudionica na brojnim FMCG konferencijama u zemlji i inozemstvu.

Motivacijska je govornica, autorica knjige "Kako uspješno pregovarati?", te uskoro i knjige naslova "100 pregovaračkih taktika". Dobitnica je nagrade Međunarodnog ekonomskog foruma za doprinos u poduzetništvu u srednjoj i jugoistočnoj Europi "Stvaratelji za stoljeća" za 2015. godinu.

 

O Davorki

U radu s ljudima Davorka najviše voli poticati mlade ljude na promjene u njihovom privatnom i profesionalnom životu, te na ostvarivanje njihovih osobnih i profesionalnih ciljeva. Pritom im nastoji osvijestiti kako imaju pravo na sreću i uspjeh, te im ojačati samopouzdanje kako bi se lakše nosili s neuspjehom na putu do njihovog cilja.

U poslu joj je važno da radi ono što voli, a to je upravo rad s različitim ljudima, nacionalnostima, mentalitetima i generacijama. Također joj je bitno da se stalno usavršava kroz dodatne edukacije i stručnu literaturu. Najviše voli raditi s ljudima koji dijele istu razinu uzbuđenja, entuzijazma, empatije i strasti prema poslu kao i ona. U svom radu teži ka vrlo visokoj razini profesionalnosti i odgovornosti, zbog čega možete biti sigurni da ste s njom u zaista dobrim rukama.

Svoje slobodno vrijeme Davorka provodi uživajući u avanturističkim sportovima (skijanje i planinarenje). Kada joj je dosta sportskog uzbuđenja, voli se opustiti uz dobru knjigu ili smooth jazz. Omiljena izreka: "Nemoj ciljati na uspjeh, jer ćeš ga promašiti; samo radi ono što voliš i u što vjeruješ i on će doći prirodnim putem."

 

Davorku možete kontaktirati putem: