Profesionalni razvoj

Sandro se u svom profesionalnom radu prvenstveno bavi primijenjenom poslovnom psihologijom. Njegovi klijenti su privatne osobe i tvrtke koje ga najčešće angažiraju za usluge procjene, edukacije, savjetovanja i osobnog razvoja.

Studij psihologije završio je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, i sada najviše obavlja poslove iz područja upravljanja ljudskim potencijalima. To su u prvom redu psihologijska procjena i razvoj djelatnika i menadžera neovisno o njihovoj hijerarhijskoj razini i vrsti djelatnosti, te poslovni treninzi i edukacije u svrhu razvoja mekih vještina. Također se bavi business i life coachingom, te općenito uslugama usmjerenima ka unaprjeđenju poslovanja tvrtki kroz razvoj ljudi.

Certificirani je NLP majstor i NLP coach. Također je praktičar mindfulnessa i autogenog treninga. Trenutno je i u procesu edukacije za kognitivno-bihevioralnog psihoterapeuta (završio je prva dva od moguća tri stupnja edukacije), čije metode aktivno koristi u radu s klijentima kroz različite oblike psihološkog savjetovanja. Posjeduje preko 50 certifikata i alata iz područja psihologijske procjene, primijenjene psihologije, razvoja ljudskih potencijala, digitalnog marketinga i brandinga.

Pohađa brojne dodatne edukacije, te se stalno profesionalno usavršava aktivno sudjelujući na različitim kongresima, konferencijama, simpozijima, te znanstvenim i stručnim skupovima. Svoju stručnu edukaciju iz područja psihologije uskoro upotpunjuje i upisom na doktorski studij.

Osnivač je, vlasnik i direktor Mind Laba. Član je Hrvatske psihološke komore, Hrvatskog psihološkog društva, Hrvatskog udruženja za bihevioralno kognitivne terapije, HR centra, udruge U4HR, Hrvatske udruge za coaching, te Hrvatske udruge poslodavaca. Redovito piše za razne časopise i medije o različitim temama primijenjene psihologije. Stalni je kolumnist InStore magazina, Poslovnog FM radija, Poslovnog savjetnika, i časopisa Ja TRGOVAC. Autor je knjige Kako preživjeti u suvremenoj džungli, najprodavanijeg psihološkog priručnika u 2020. Također, jedan je od kreatora prve hrvatske mobilne aplikacije za mentalno zdravlje zaposlenika - NAOMI.

 

O Sandru

U svom radu Sandro najviše voli surađivati s ljudima koji su spremni ulagati u svoj osobni i profesionalni razvoj, kako bi otkrili svoje skrivene potencijale i postali zaista najbolja verzija sebe. Izrazito cijeni odgovornost i proaktivnost u poslu, koji uvijek voli obavljati s dozom opuštenosti. Jako mu je važno daljnje usavršavanje, učenje i kontinuirani rad na sebi.

Njegov glavni motivator u poslu su ljudi, zbog čega je i završio studij psihologije. Jako voli pomagati i nesebično davati znanje drugima oko sebe, a posebno ga veseli kada oni uspijevaju ostvariti neočekivane rezultate i razviti svoje potencijale do najviše razine. Dugoročni cilj mu je zaista staviti psihologiju u svakodnevnu službu ljudi, kako bi oni povećali kvalitetu svog života, i tako kreirali ljepši i ugodniji život.

Kao tipičan vodenjak, uvijek je korak ispred svog vremena. Ima snažno izraženi poduzetnički duh, te svojim idejama želi učiniti svoju okolinu boljim mjestom. Gdje drugi vide problem, on vidi priliku. Nepopravljivi je optimist, kao i pripadnik generacije Y, što dokazuje njegova stalna online dostupnost i ekspresnost u odgovaranju na poruke i mailove. Svaku minutu slobodnog vremena provodi u teretani, družeći se s dragim mu ljudima, i u glasnim noćnim klubovima. Put do njegovog srca najlakše ćete pronaći ako mu poklonite dobar parfem, ili ga počastite objedom s barem četiri slijeda hrane. Omiljena izreka: "Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu."

 

Sandra možete kontaktirati putem: