Profesionalni razvoj

Viktorija je svoj profesionalni put započela na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, gdje je imala priliku podučavati studente o komunikacijskim i prodajnim vještinama. Također se okušala u poslovima demonstratora, koji su uključivali pomaganje studentima u savladavanju nastavnog gradiva. Sudjelovala u provedbi brojnih istraživanja, kao i u njihovoj prezentaciji na različitim domaćim i međunarodnim znanstvenim skupovima.

Jedna od stvari koju je naučila tijekom studija psihologije jest činjenica da su ljudi u raznim pogledima statistički vrlo slični, a zapravo u cijelosti tako različiti. Zbog toga se osjeća entuzijastično svaki put kada ima priliku istražiti nečiju osobnost i otkriti tuđe skrivene potencijale. Trenutno najviše sudjeluje u poslovima psihologijske procjene djelatnika različitih tvrtki, kao i u organiziranju i provođenju svih vrsta radionica za usavršavanje mekih vještina.

Zbog izrazito velike želje za pomaganjem drugima, želja joj je upisati poslijediplomski specijalistički studij iz organizacijske ili kliničke psihologije, te završiti edukaciju za kognitivno-bihevioralnog psihoterapeuta. U radu s drugima najviše je motivira znatiželja. Smatra da je ona može voditi da uvijek ide korak dalje kako bi mogla bolje pomoći ljudima, te istovremeno prihvatiti njihove različitosti. Upravo zbog toga, rad s ljudima vidi kao putovanje - možeš otputovati i ostati u hotelu, ili možeš uz pomoć zemljopisne karte krenuti u istraživanje posebnosti koje su pred tobom.

 

O Viktoriji

U suradnji s drugima Viktorija najviše cijeni osobnu inicijativu, autentičnost, poštovanje, odgovornost, te želju za novim znanjima i usavršavanjem. Najsretnijom je čine iskreni i topli međuljudski odnosi u kojima postoji povjerenje, razumijevanje i osmijeh za drugu osobu kada joj je najpotrebniji. U radu je najviše motivira uspjeh i osjećaj kvalitetno obavljenog posla. Vrlo je predana svom poslu, te uvijek uloži 200% truda u sve što radi. Izrazito je savjesna, odgovorna i otvorena u komunikaciji, a njenoj simpatičnosti ćete vrlo teško odoljeti.

Slobodno vrijeme najviše provodi u druženju s dragim ljudima, čitanju i gledanju filmova. Također je strastvena ljubiteljica latinoameričkih plesova, te se stoga nemojte iznenaditi ako vas na svojim radionicama uspije i rasplesati. Izuzetno cijeni dobar popodnevni san. Omiljena izreka: "Što možeš danas, ipak ostavi za sutra."

 

Viktoriju možete kontaktirati putem: