Profesionalni razvoj

Patricija je svoj karijerni put započela u različitim područjima psihologije, te je tako stekla vrlo bogato i raznoliko profesionalno iskustvo. Posjeduje certifikat za izvođenje nastave psihologije, te je provela brojne radionice s učenicima osnovnih i srednjih škola, i to iz različitih tema primijenjene psihologije. Dio svog radnog iskustva stekla je i u profesionalnoj orijentaciji i pripremi maturanata za državnu maturu, a za vrijeme studija na Filozofskom fakultetu u Zagrebu volontirala je više od godinu dana u području kliničke i savjetodavne psihologije.

Trenutno najviše uživa radeći poslove psihologijske procjene djelatnika i menadžera, profesionalne orijentacije, kao i održavanja radionica različitih psihologijskih tematika u svrhu širenja svijesti i povećanja kvalitete života ljudi. Također radi na projektu primjene novih tehnologija u društvu sa zadatkom njihovog predstavljanja javnosti i usmjeravanja njihovog daljnjeg razvoja. U sklopu projekta sudjeluje na stručnim edukacijama, kao i u provođenju marketinških aktivnosti u svrhu njihovog što boljeg plasiranja na tržište.

U budućnosti želi svojim znanjem i iskustvom doprinijeti razvoju velikog broja tvrtki, ali i osobnom razvoju čovjeka, kroz postojeću psihološku djelatnost i daljnju suradnju s tehničkim strukama. Vrlo je dinamična, poduzetna i kreativna osoba koja u svom radu teži otkrivanju i ostvarivanju kako tuđih, tako i vlastitih potencijala.

 

O Patriciji

U radu s ljudima Patricija najviše voli timski rad i suradnju, preuzimanje različitih uloga i zadataka, te međusobno dijeljenje znanja i ideja. Važno joj je da u svom poslu bude stručna, pouzdana, pravovremena, te da omogući sebi i drugima napredak. Kada se ne bavi psihologijom, svoje vrijeme najčešće provodi proučavajući razvoj novih tehnologija, te baveći se plesom i dizajnom interijera.

Velika je ljubiteljica prirode i ekologije, zbog čega joj u slobodno vrijeme najveće zadovoljstvo predstavlja planinarenje s psom. Jako voli visine, te bi se voljela okušati u paraglidingu ili zmajarenju. Životna želja joj je proputovati Europu tijekom idućih desetak godina, a do kraja života i veći dio svijeta. Omiljena izreka: "Preko trnja do zvijezda."