Rješavamo Vas tegoba i sumnji prilikom pronalaska, odabira i zapošljavanja onog "pravog" kandidata za neko radno mjesto u Vašoj organizaciji, te Vas savjetujemo kako na najbolji način rukovoditi njime.


VOĐENJE CJELOKUPNOG SELEKCIJSKOG POSTUPKA

Tražite kandidata za radno mjesto u Vašoj organizaciji, ali nemate volje niti vremena baviti se selekcijskim postupkom? Onda je ova vrste usluge za Vas! Od pisanja oglasa za posao do pronalaska najboljeg kandidata za to radno mjesto, mi ćemo s radošću obaviti cjelokupan postupak upravo za Vas!


SELEKCIJA KANDIDATA NAKON POČETNE TRIJAŽE

Objavili ste oglas za posao i napravili početnu selekciju kandidata prema njihovim životopisima ili stručnim znanjima, ali ne znate što dalje? Na koji način od preostalih kandidata odabrati upravo onoga koji će najbolje odgovarati Vašoj organizaciji? Mi ćemo Vam rado u tome pomoći!


PROCJENA INDIVIDUALNIH KANDIDATA

Imate kandidata kojeg biste željeli zaposliti u svojoj organizaciji te Vam treba procjena njegovih potencijala? Ili se ne možete odlučiti između nekoliko njih, jer Vam se svi čine jednako kvalitetni, te niste sigurni koji od njih bi najviše odgovarao upravo Vašim potrebama? Sa sigurnošću nam prepustite taj dio posla!