SAVJETOVANJE IZ PODRUČJA UPRAVLJANJA LJUDSKIM POTENCIJALIMA

Vaš posao činimo lakšim uz pomoć znanja i prednosti primijenjene poslovne psihologije.

PROCJENA DJELATNIKA U SVRHU ZAPOŠLJAVANJA

Rješavamo Vas tegoba i sumnji prilikom pronalaska, odabira i zapošljavanja onog "pravog" kandidata za neko radno mjesto u Vašoj organizaciji, te Vas savjetujemo kako na najbolji način rukovoditi njime.


PROCJENA MENADŽERA U SVRHU ZAPOŠLJAVANJA I PROMAKNUĆA

Pomažemo Vam u donošenju delikatne odluke o odabiru i zapošljavanju rukovoditelja u Vašoj organizaciji, kao i o unaprjeđenju Vaših postojećih djelatnika na menadžerske pozicije, procjenjujući njihove rukovoditeljske kompetencije.

RAZVOJNA PROCJENA DJELATNIKA I MENADŽERA

Procjenjujemo radne i psihološke snage i slabosti Vaših djelatnika i menadžera, te Vam dajemo preporuke za njihov daljnji rast i razvoj, bez obzira na njihovu hijerarhijsku razinu i djelatnost kojom se bavite.


POSLOVNI TRENINZI

Pružamo Vama i Vašim djelatnicima učenje novih poslovnih znanja i usavršavanje mekih vještina, i to na primjerima iz vaše prakse, u zabavnom i dinamičnom okruženju.

STRATEŠKE RADIONICE

Pomažemo Vam da preispitate temeljne odrednice Vašeg tima ili organizacije te, uz puno intenzivnog grupnog rada, postavite temelje Vaše uspješnije poslovne budućnosti.


BUSINESS COACHING

Pružamo Vam jednu od najtraženijih usluga za osobni rast i razvoj, kako biste Vi i Vaši djelatnici uspješno riješili izazove na vašim radnim mjestima.

UNAPRJEĐENJE ORGANIZACIJSKE KLIME I KULTURE

Pojmovi koji označavaju srž poslovanja Vaše tvrtke i predstavljaju ključ njena uspješnog rada, zbog čega je potrebno redovito i sustavno raditi na njihovom unaprjeđenju.


360° FEEDBACK

Omogućujemo Vam da djelatnicima Vašeg tima ili organizacije pružite najbolje povratne informacije o njihovoj radnoj uspješnosti dosad.

TEAMBUILDING RADIONICE

Ponovno zapalite plamen timskog duha, te omogućite novim djelatnicima da se međusobno upoznaju i zbliže, u zaigranoj i opuštenoj atmosferi.